Energetische behandeling

Certified emotion code practioner.png


Wat is energetische behandeling

Energetische behandeling wordt al duizenden jaren gebruikt. 'Energieheling' wordt beoefend door gecertificeerde behandelaars zoals Mesovisie. Het helpt het natuurlijke vermogen van het lichaam te ontgrendelen om verkeerde uitlijningen en onevenwichtigheden te corrigeren. Deze kunnen leiden tot lichamelijke en emotionele symptomen. Iets waar velen van ons mee worstelen.

Energetische behandeling kan je dus helpen:

emotioneel te genezen en je levensvreugde terug te vinden

fysieke klachten op te lossen

angst op te lossen

je energie in balans te brengen

voeding uit te testen

vaststellen welke voeding  je lichaam nodig heeft

potentiële gifstoffen en negatieve energie op te heffen

Etc.

Zie hier de uitleg van de ontwikkelaar van de therapievorm bekend als de Emotion Code:

De Emotion Code

Na een jaar van veel oefenen, studeren en een officieel examen, mag ik me sinds juli 2020 officieel: Certified Emotion Code Practitioner noemen.

Toen ik eind jaren '90 onder andere de EFT (Emotional Freedom Techniques) ontdekte van Gary Craig, was ik enthousiast en merkte het verschil door deze energetische behandeling. Maar ik liet de energetische therapie graag over aan gekwalificeerde behandelaars. Enkele jaren terug liep ik tegen de Emotion Code aan en was meteen verkocht vanwege de praktsche benadering en de nuchterheid van de arts/chiropractor die het concept uitontwikkelde, de Amerikaanse arts: Dr. Bradley Nelson:

Dr. Bradley Nelson

Tot dusver kan ik bijzondere resultaten melden met deze methode: men voelt zich vaak lichter en vrolijker. Lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen.

Ervaringen en resultaten

Lees hier meer over de ervaringen en resultaten bij de Praktijk voor Mesologie, Homeopathie, Natuurgeneeskunde en Voedingsadvies.